Košarkaši Cibone u nedjelju u Domu Dražena Petrovića igraju 4. utakmicu finalne serije. U susretu pred svojim navijačima Vukovi žele izjednačiti seriju i vratiti se u Dom sportova na petu utakmicu.

” Cedevita vodi 2-1. To znači da su jednu pobjedu bliže trofeju. Mi ne smijemo u našoj dvorani razmišljati o porazu niti o tome da će oni slaviti na našem terenu”, izjavio je Ante Nazor uoči utakmice u nedjelju.

” Trebamo pokazati karakter. Vjerujem u svoju momčad da će se maksimalno mobilizirati te da će odigrati na tragu najboljih partiju koje smo odigrali ove sezone. Ova ekipa nije zaboravila igrati košarku. Ovo ćemo prepisati lošem danu što je normalno da se dogodi u finalnoj seriji”, smatra trener Cibosa.

” Serija je duga. Svaka je utakmica priča za sebe. Ovo je nažalost loše po nas, ali ima još dosta za igrati. Igramo u nedjelju na domaćem terenu i nadam se da ćemo odigrati puno bolje te da ćemo dovesti seriju u petu utakmicu”, istaknuo je Cibonin igrač Marko Tomas koji se osvrnuo i na ozljedu pete koja ga je mučila u posljednje vrijeme:

“Utakmice se igraju svaka dva do tri dana, nema vremena za puno poboljšanja. Treba ići preko praga boli, naviknuti se na bol, zaboraviti ozljedu i igrati.”

Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 3.lipnja u 20 sati. Ulaznice za sve sektore su 10 kuna, a mogu se kupiti putem sustava ulaznice.hr ili na blagajni dvorane na dan utakmice od 16 sati.