U četvrtak, 31. svibnja u 20 sati u Domu sportova na rasporedu je treća finalna utakmica protiv Cedevite.

Nakon što je Cedevita u Draženovom domu izjednačila seriju, Ante Nazor mišljenja je kako je i dalje sve otvoreno.

” Ne znam što možemo očekivati u ovoj utakmici s obzirom da smo u prve dvije utakmice pokazali totalno različitu košarku. Rekao sam poslije druge utakmice da su u momčadi Cedevite bili veći sportaši i zato su nas pobijedili. Istina je da su moji momci u prvoj utakmici košarkaški nadigrali Cedevitu, ali u pripremi treće utakmice jedno bez drugog neće ići. Moramo biti bolji u tom borbenom dijelu i iskoristiti našu košarkašku vještinu na najbolji mogući način. “ , kazao je Ante Nazor na današnjoj konferenciji za novinare.

” Gledamo kao da je 0-0. Da nam je netko ovo ponudio na početku finalne ili polufinalne serije objeručke bismo prihvatili”, istaknuo je Cibonin trener i nastavio:

” Moramo biti optimistični i očekivati otvorenu utakmicu. Cilj nam je okrenuti utakmicu u našu korist. Nema razloga dodatno motivirati ekipu niti padati u neku depresiju zbog ovog poraza koji pred našom publikom nije bio ugodan. U glavi moramo biti spremni na psihološki maraton, ne treba gledati semafor, niti sanjati o trofeju i ono najvažnije ne treba misliti na umor. To je jedini pravi put u pripremi ove utakmice” , zaključio je strateg Vukova.

Igrač Cibone Domagoj Bošnjak uoči treće finalne utakmice:

” I dalje je sve otvoreno. Pred nama je teška utakmica. Moramo odigrati na tragu prve utakmice gdje je lopta dobro išla u napadu i gdje smo dolazili do otvorenih prilika. To nam je najviše falilo u drugoj utakmici. Ovo je finale, motiva ne nedostaje i vjerujem da ćemo odigrati na visokom nivou kao što smo to pokazali u prvoj utakmici.”

Susret Cedevita – Cibona možete pratiti u izravnom prijenosu na Arena sportu i HRT 2.