Košarkaši Cibone  u 19. kolu HT Premijer lige ugostit će GKK Šibenik u Draženovom domu. Utakmica je na rasporedu u petak, 16.ožujka u 20 sati.

Vukovi su završili natjecanje u regionalnoj ligi te se sada u potpunosti okreću domaćem prvenstvu, a Šibenik definitivno nije momčad za podcijeniti s čime se i slaže Cibonin trener Ante Nazor.

” Ovaj susret smatramo kao derbi hrvatske košarke, borba za treće mjesto. Jako puno respektiram protivnika. Ono što su oni pokazali ove godine, čvrstinu, borbenost, mladost, zaista je jedno osvježenje u hrvatskoj košarci. Radi se nešto zdravo, bez stranaca sa poticanjem mladih igrača na što veću borbu i požrtvovnost”, kazao je Nazor uoči utakmice sa Šibenikom.

“U ovom trenutku je ovo jako važna utakmica za nas. Ne samo iz razloga što smo izgubili u prvom dijelu na njihovom terenu i doveli se u situaciju da se borimo za treću poziciju, nego i zbog toga kako bismo vidjeli koji je naš stvarni kvalitet i omjer snaga u domaćem prvenstvu”, istaknuo je Cibonin trener.

Igrač Cibone Andrija Ćorić:

“Završila je ABA liga i okrećemo se hrvatskom prvenstvu. Dolazi nam Šibenik s kojim se borimo za treće mjesto. Ozbiljna ekipa koja je doživjela neke promjene u zadnje vrijeme, ali igraju u dobrom sistemu. Mi smo se odmah poslije Zvezde okrenuli pripremi za ovu utakmicu i nadamo se pobjedi.”

Ulaznice za utakmicu možete kupiti putem sustava ulaznice.hr ili na blagajni dvorane koja se otvara 2 sata prije susreta.