Mladi Cibosi rođeni 2004./05. osvojili su međunarodni turnir Mercedes – Benz Gyar Basketball Academy na kojem su sudjelovali 3. i 4. ožujka

U finalu turnira Cibosi su pobijedili momčad Partizana rezultatom 95:67. Svojim dobrim igrama mjesto u najboljoj petorki turnira zaslužili su kapetan Marko Vučić i Stipe Duganđić.

Cibona se nalazila u grupi B uz domaćina Mercedes KA te Mathiasz- Vasas i Pecs, dok su u grupi A igrali Mercedes KA, A-Honved, Partizan i Szolnok.

Trener Damir Miljković bio je jako zadovoljan nakon osvojenog turnira u Mađarskoj.

“Dečki su bili jako dobri. Bili smo kvalitetniji i bolji od momčadi koje su se nalazile na turniru. Marko Vučić i Stipe Duganđić izabrani su u najbolju petorku turnira, a istaknuo se još i dobrim igrama Lovro Prkačin. Svi igrači su dobili priliku koju su na odličan način iskoristili. Možemo biti jako zadovoljni.” 

Cibona je pod vodstvom trenera Damira Miljkovića i Damira Bašića nastupila u sljedećem sastavu: Josip Milardović, Roko Brdar, Arijan Miškulin, Jura Golemac, Lovro Prkačin, Luka Matijević, Karlo Križanac, Gabrijel Mustafić, Marko Vučić, Stipe Duganđić, Luka Frančešević, Marko Ljubičić