U srijedu, 7.ožujka košarkaši Cibone će gostovati kod Hermes Analitice u 18. kolu HT Premijer lige. Utakmica je na rasporedu u 18 sati u Draženovom domu.

U prvom dijelu prvenstva Vukovi su izgubili od Hermesa rezultatom 92:83, a Cibonin trener Ante Nazor vrlo je oprezan uoči ove utakmice.

“Vrlo bitna utakmica za nas, ne toliko zbog poraza u prvom dijelu koliko zbog toga da se približimo trećoj poziciji i pokušamo završiti ovaj regularni dio prvenstva Hrvatske sa što boljim plasmanom”, kazao je Nazor uoči utakmice sa Hermesom.

“Trebamo popraviti dojam, one stvari koje smo vidjeli da su problem i u zadnjoj utakmicu, to je obrambeni i skakački dio. Nadam se da ćemo se s ovom utakmicom vratiti u ritam koji smo izgubili tijekom ove reprezentativne pauze”, istaknuo je Cibonin trener.

Da želja za osvetom od poraza u prvom dijelu ipak postoji potvrdio je igrač Josip Bilinovac.

“Hermes je ekipa koju ne smijemo podcijeniti. U prvom krugu su već pokazali da ih se treba shvatiti maksimalno ozbiljno. Mi ipak igramo rang više i imamo kvalitetu što moramo pokazati i na utakmici. Ne smijemo se opustiti, trebamo odigrati s velikom energijom i nametnuti svoj ritam. Ukoliko se toga budemo držali ne bi trebalo biti problema, a želimo se i osvetiti za onaj poraz u prvom dijelu”, izjavio je igrač Josip Bilinovac.