Košarkaši Cibone u posljednjoj utakmici ove godine ugostit će momčad iz Podgorice. Utakmica 14.kola ABA lige protiv Budućnosti na rasporedu je u subotu, 30.prosinca u 21 sat.

Cibonin trener Ante Nazor moći će računati na sve svoje igrače. Momčadi se priključio i Branislav Ratkovica koji je zbog ozljede nosa propustio utakmicu protiv Olimpije.

“Poželio bih svima sve najbolje povodom ovih blagdana i u novoj godini. Također bih čestitao našem protivniku Budućnosti na plasmanu u TOP 16 Eurokupa, što je rezultat hvale vrijedan. Rezultati momčadi sugeriraju da je riječ o jednom jakom protivniku. Cijeli roster je izuzetno kvalitetan i popunjeni su na svim pozicijama sa dva ili tri kvalitetna igrača” , kazao je Ante Nazor na današnjoj konferenciji za novinare te nastavio o momčadi Budućnosti:

” Imaju igrače jake na lopti prije svega je to Gordić, Ivanović i šuter Gibson. Ukoliko budem radili jaki pritisak na prednjoj liniji, na lopti i liniji dodavanja te uspijemo oduzeti komunikaciju između unutrašnje i vanjske igre protivnika, imamo se pravo nadati najboljem ishodu”, rekao je Nazor.

” Nama treba bolji ulazak u utakmicu da natjeramo protivnika na pogreške. Tko nametne svoj ritam pobijedit će”, zaključio je strateg Vukova.

Igrač Josip Bilinovac uoči Budućnosti:

“Pridružio bih se čestitkama trenera povodom ovih blagdana. Što se tiče Budućnosti, oni su dosta kvalitetna momčad koja igra na oba fronta i imaju zapažene rezultate. Dosta posložena ekipa koja voli nametati ritam. Mislim da će dosta ovisiti o tome da mi nametnemo svoj ritam i zaustavimo njihove bekove od kojih sve počinje.”

Ulaznice za utakmicu se mogu kupiti online putem sustava ulaznice.hr ili na blagajni dvorane koja se otvara 2 sata prije susreta.