Košarkaši Cibone u nedjelju, 1.listopada započinju novu sezonu ABA lige. U prvom kolu očekuje ih gostovanje u Sremskoj Mitrovici kod Mega Bemax. Utakmica je na rasporedu u 19 sati uz izravan prijenos na Arena Sportu.

Vukovi su među prvima započeli pripreme za novu sezonu. Prvi strateg Cibosa, Slobodan Subotić zadovoljan je radom svoje momčadi koja spremna čeka prvog protivnika:

“Očekuje nas prva utakmica u ABA ligi i moramo biti spremni. Dobro smo trenirali ovaj tjedan. Priključio nam se i Žorić tako da u punom sastavu idemo u Sremsku Mitrovicu. Imamo respekt prema svakom protivniku. Dobra su momčad što su i pokazali svojim dosadašnjim igrama. Bit će izuzetno teško, ali ne predajemo se. Idemo napraviti što bolji rezultat.”

Josip Bilinovac, novi član brloga, analizirao je protivnika i otkrio na što moraju posebno obratiti pozornost: “Dosta mlada momčad s dobrim igračima. Igraju brzo i trče u leđa. Moramo posvetiti puno pozornosti na obranu. Dosta ovise o igri mladog Rebića i Ennisa pa ćemo morati na bekovskim pozicijama stvarati pritisak na njima. Trebamo nametnuti svoj ritam i ne dozvoliti neku ‘run and gun’ igru. Sad kada nam se priključio Žorić, nadam se da ćemo smanjiti probleme u skokovima te da ćemo zatvoriti njihov napadački skok.”