Vukovi u subotu, 20. svibnja u 20:00 sati, u Domu sportova, igraju drugu finalnu utakmicu Prvenstva Hrvatske protiv gradskog rivala KK Cedevita.

Cedevita vodi u finalnoj seriji 1:0. Cibona je u neizvjesnoj prvoj utakmici izgubila na domaćem terenu s rezultatom 73:79. Igra se na tri dobivene utakmice, još ništa nije gotovo. Vukovi će pokušati vratiti seriju u Draženov dom.

„Bit će dosta teško. Cedevita ima ogromnu prednost. Mi ćemo se probati posložit, odmorit i odigrat na istom nivou kao u prvoj utakmici. Moramo biti puno bolji u napadu na zonsku obranu. Vrlo je bitno kako će nam se oporaviti naši glavni igrači. Mi nemamo širinu pogotovo na unutarnjim pozicijama gdje nas je Begić dosta iskažnjavao i u kratkom roku dao 10 poena. Probat ćemo se odmoriti i odigrati najbolje što možemo kako bismo izjednačili i vratili seriju,“ rekao je trener Vukova Damir Mulaomerović.

Petar Marić nadovezao se na trenerove riječi: „Druga utakmica dolazi vrlo brzo. Trebamo se razbuditi i zaboraviti na prvu utakmicu te spremiti se što bolje i vratiti seriju kod nas.“

Napomenimo kako se treća utakmica igra u četvrtak, 25.svibnja u 20:15 sati u Draženovom domu. Drugu finalnu utakmicu u izravnom prijenosu iz Doma sportova možete pratiti na HRT2 i Arena Sport.