Košarkaši Cibone izgubili su u gostima u Šibeniku od Jollyja 80:75 (10:21,23:20,20:18,27:16).
Cibosi su bolje ušli u utakmicu pa su već na početku prve četvrtine napravili prednost 4:0 koja se do kraja četvrtine povećala te je rezultat bio na strani Cibone, 10:21. Dobra igra nastavila se i do kraja prvoga dijela, pa su Vukovi imali prednost na odmoru od +8 ( 33:41).
Domaća momčad podignula je igru početkom drugoga dijela, u kojoj su prvo izjednačili, a zatim i poveli, no Cibosi su se uspijeli vratiti. U posljednjoj četvrtini, obje momčadi su igrale čvrsto, ali u samoj završnici dolazi do pada koncentracije kod Vukova. Nekoliko uzastopnih pogrešaka i promašenih šuteva Cibosa domaćin koristi te stiže do nove pobjede.

Kod Vukova se istaknuo Žorić koji je zabio 24 koša, dok je kod domaćina najbolji bio Duanee s 29.

 
“Čestitam Jollyju na pobjedi, trećoj u ovoj sezoni.  Napravili smo glupe greške koje su nas koštale. Moramo gledati dalje i pobijediti u sljedećim utakmicama koje nam dolaze,” rekao je Domagoj Bošnjak nakon utakmice.

 
“Također bih čestitao Jollyju na pobjedi. Bili su spretniji u ključnim trenucima i zasluženo su stigli do treće pobjede. U ključnim momentima smo napravili nekoliko pogrešaka što su oni iskoristili,” dodao je trener Damir Mulaomerović.

 
JOLLY JBS: Penn 9, Duanee 29, Bilinovac 3, Novačić 10, Špalja, Klepo, Došen 5, Markulin 6,Marić 4, Papac 2, Penić, Brkić 12.

CIBONA: Reynolds 11, Bošnjak 2,Joksimović 6,Žorić 24, Rozić 11, Uljarević, Šakić 12, Marinelli 2, Ćorić, Slavica, Sulejmanović, Gospić 7.