U 17. kolu ABA Lige Cibosi dočekuju skopski MZT. Utakmica se igra u nedjelju, 8.prosinca u 17 sati. Pred Vukovima je težak izazov. Pobjeda bi značila ostanak u gornjem vrhu tablice. Nastup Žorića još nije siguran, Slavica je izvan stroja, a Rozić nije još sto posto spreman.

“Čeka nas vrlo bitna utakmica. Zbog stvari koje su nam se događale u posljednje vrijeme sigurno nam neće biti lako. Slavica nam je izvan stroja, Rozić upitan. Ako bude Žora zaigrao sigurno će nam sa svojom igrom i iskustvom pomoći da pokušamo pobijediti MZT. Oni sigurno neće doći s bijelom zastavom ovdje tako da možemo sigurno očekivati jednu dobru utakmicu” , izjavio je trener Vukova Damir Mulaomerović.

Željko Šakić nadovezao se na trenera: “Ovo je jako bitna utakmica za nas ako želimo u gornji dom tablice i borbu za Playoff. Slavica i Rozić su upitni, ali se nadam da će Žora igrati te da ćemo s njim pronaći neku dodatnu snagu kako bi dobili ovu utakmicu. Pozivam sve navijače da nas dođu bodriti u nedjelju.”

Dođite sutra u Draženov dom i bodrite Vukove u novom regionalnom izazovu. Blagajne su otvaraju dva sata prije susreta, a ulaznice se mogu kupiti već po cijeni od 10 kuna.