Nakon nešto “lakšeg” tjedna, u kojem su Vukovi skupili nekoliko zajedničkih treninga, u goste nam dolazi Igokea. Cibosi vrlo zadovoljni, s devet pobjeda i četiri poraza u prvom dijelu regionalne lige, mogu započeti drugi krug natjecanja.

Problem s ozljedama imaju Andrija Ćorić i Željko Šakić te je njihov nastup u nedjelju upitan. To će zasigurno dodatno ujecati na rotaciju unutar momčadi što je potvrdio i trener Damir Mulaomerović:

“Počinje drugi dio regionalne lige. Možemo biti jako zadovoljni učinkom u prvom dijelu. Dolazi nam u goste Igokea. Vrlo neugodan protivnik pogotovo kad su nam pod upitnikom Šakić i Ćorić što će utjecati na rotaciju. Momci su stvarno dobro radili ovaj tjedan, dobro treniraju. Pokušat ćemo nastaviti pobjednički niz i zadržati nivo forme koja je u zadnje vrijeme bila dosta dobra. Bitno je zadržati i nivo intenziteta te agresivnosti koju smo imali protiv Mega Leksa u Ligi prvaka.”

“Čeka nas teška utakmica protiv Igokee. Bitno je da dobro otvorimo drugi krug i nastavimo pobjednički niz. Nadam se da ćemo biti na razini kao u prošloj utakmici protiv Mege. Ako budemo igrali tako možemo se nadati pobjedi”, izjavio je Nik Slavica

Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 18.prosinca, u 21. sat. Napomenimo da Vukove očekuje iznimno težak predbožićni tjedan. Nakon Igokee već u ponedjeljak, u 18. sati, Cibosi gostuju u Sinju protiv Alkara, zatim nastavljaju put Italije gdje ih u srijedu, 21.prosinca očekuje Avellino u Ligi prvaka, a potom u petak, 23.prosinca GKK Šibenik na domaćem terenu u Domu sportova.