Danas je na rasporedu polufinale Kupa Krešimira Ćosića u kojem se sastaju Cibona i Zadar, te Zagreb kao domaćin dočekuje Cedevitu.

94397130RV027_CIBONA_ZAGREB

Cibona uz ozljede vrlo bitnih igrača (Rozić i Vukušić) danas neće moći računati na Lukšu Andrića koji je na žalost imao smrtni slučaj u obitelji, što Perasović razumije:”Lukši Andriću dao sam slobodno koliko god bude smatrao da je potrebno. Takve situacije zahtijevaju potpunu pažnju. Što setiče kapetana momčadi, nemam pojma… Svako malo jedan ode. Trebao bi to biti igrač s najdužim stažom u klubu.

Izostanak Andrića sužava rotaciju isod koševa gdje eras može računati na iskusnog Bagarića i mlade Radoševića i Zubčića. U vanjskoj liniji nema toliko poteškoća, nije se ozlijedio ili iz nekog drugog razloga otpao nitko novi, no treba vidjeti kako će se Cibosi držati pod obručem:”Ne smijemo zaboraviti da smo bez četiri-pet igrača u odnosu na početak sezone, to stalno guramo u drugi plan, a u jednom trenutku će se to osjetiti. Što se tiče Zadra, nakon zadnjeg poraza od Hemofarma, biti će izuzetno koncentrirani i pripremljeni za ovu utakmicu, bit će apsolutno neizvjesno“.

Novi trener je donio i neke promjene u Zadru:”Pod Jusupom forsiraju igru s puno tranzicije, puno šutiraju u dotrčavanju i provode organizirani kontranapad, mislim da je to najvidljivija razlika u odnosu na Sagadina.

Utakmica je na rasporedu u 17 sati uz prijenos na HTV2.