Košarkaši Cibone poraženi su, u Dražnovom domu, u 25. kolu AdmiralBet ABA lige od Igokee rezultatom 77-82. U utakmici koja je mogla otići na obje strane pobjedu je odnijela iskusnija momčad. Završnicu je popratila nervoza u redovima Vukova koji u u ključnim trenucima napravili nekoliko grešaka koje je kvalitetan protivnik iskoristio. No svakako da je za pohvaliti dobru utakmicu Cibosa koji su još jednom pokazali da s emogu boriti ravnopravno sa svakom momčadi.

Statistički su iskočili Toni Nakić (2sk, 1as) i Nathan Reuvers (9sk, 2blk) svaki sa 13 ubačaja dok su Mateo Drežnjak (3s, 1as) i Danko Branković (12sk, 2blk) postigli po 12 poena.

Gašper Okorn na press konferenciji je izjavio: “Ne mogu biti zadovoljan porazom jer smo odigrali dobrih 35 minuta te smo praktički u zadnjih 5 minuta dobili sami sebe. Čestitam protivniku na pobjedi jer je kada se sve zbroji na kraju bio bolji. Mi smo radili neshvatljive greške i na njihova preuzimanja koja smo cijelu utakmicu odlično rješavali smo krenuli individualno i tu smo se pogubili. Na kraju se ukazao i Jošilo koji je važnim tricama zatvorio utakmicu.”

Trener gostiju Dragan Bajić: “U pripremi utakmice sam već rekao da je Cibona mlada i talentirana ekipa i da će to biti teška utakmica. U prvom poluvremenu smo odlično branili Ciboninu kontru i zato smo rezultatski bili u prednosti. U drugom dijelu smo malo pali, no na kraju nam je i Jošilo kojega su dobro čuvali dao bitne poene i tako smo utakmicu odveli na svoju stranu.”

#HejaHejaCibosi