Nakon uvjerljive pobjede protiv Zaboka u HT Premijer ligi, Vukovi se okreću utakmici regionalne lige. Protivnik je Igokea, a utakmica se igra u sklopu 25. kola AdmiralBet ABA lige u petak, 01. travnja, od 18 sati u Draženovom domu. Ulaznice možete kupiti putem susatava ulaznice.hr te na blagajnama kluba 2 sata prije početka utakmice. Vukovi će biti oslabljeni za Krešimira Radovčića za kojega je sezona vrlo vjerojatno završena radi loma metakarplane kosti koju će operirati u utorak. Unatoč svim pehovima s ozlijedama ove sezone Cibosi gledaju naprijed te iz svih problema izvuku nešto pozitivno.

Kako utakmicu vidi sa nama je podijelio trener Gašper Okorn: “Očekuje nas jako teška utakmica samo dva dana nakon one za Zabokom. Mi smo u problemu jer nam je jedan od obrambeno i energetski boljih igrača, Krešo Radovčić, se povrijedio. No moramo skupiti glave i odigrati najbolje što možemo te parirati Igokei koja ove sezone ima odlične rezultate. Nadamo se da ćemo energijom i agresivnošću uspjeti doći u poziciju da se borimo za pobjedu.”

Mateo Drežnjak iznio je svoje razmišljanje: “Igokea je odlična ekipa koja je s razlogom u top 6 AdmiralBet ABA lige. Odlično su vođeni i posloženi kao momčad, mi moramo na to odgovoriti agresivnošću i kontrolirati njihov napadački skok. Uz veliku trku u napadu i dobru tranziciju pokušati ćemo doći do pobjede!”

#HejaHejaCibosi