Košarkaši Cibone u 21. kolu AdmiralBet ABA lige ugostiti će ekipu Borca iz Čačka u KC Dražen Petrović od 16.30 uz prijenos na Arena Sport kanalu. Biti će to utakmica ekipa sličnoga omjera pobjeda i poraza u kojoj je ulog velik i može usmjeriti ekipu koja pobijedi k borbi za playoff. Ulaznice se mogu kupiti putem sustava ulaznice.hr te na blagajnama kluba 2 sata prije početka utakmice. Napominjemo da je kapacitet dvorane povećan s 900 mjesta na 2200. Također gledatelji su obvezni imati EU digitalnu COVID potvrdu te nositi zaštitne maske za vrijeme boravka u dvorani.

Kako prvi regionalni izazov nakon pauze vidi, sa nama je podijelio, trener Gašper Okorn: “Nema se tu što puno pričati, mi ćemo napraviti sve u našoj moći da pobijedimo na domaćem terenu. Činjenica je i da je Borac puno bolji u gostima nego na domaćem terenu te ćemo biti svakako na iskušenju. Neće nam biti lako, pogotovo bez Prkačina te sada i Vildoze, ali mi ćemo napraviti sve da pobijedimo i nastavimo s dobrom formom.”

Toni Nakić podijelio je svoje razmišljanje: “Nemamo baš puno vremena za pripremu jer smo se u petak kasno navečer vratili iz Šibenika. Mi ćemo ovaj dan i pola drugoga iskoristiti maksimalno kako bi se pripremili za Borac koji u zadnje vrijeme ima sve bolje rezultate. Moramo biti na odličnoj razini taktički i fizički kako bi uz pomoć publike na domaćem terenu došli do još jedne pobjede.”

#HejaHejaCibosi