Košarkaši Cibone poraženi su u 14. kolu AdmiralBet ABA lige od ekipe Mornara Barsko Zlato rezultatom 65-82. Unatoč brojnim ozlijedama Vukovi su se odlično borili protiv objektivno jačeg protivnika te su pokleknuli sredinom treće četvrtine. Uz opetovano diskutabilno suđenje Vukovi su dali sve od sebe i zaradili pljesak malobrojnih navijača u ovom ranom poslijepodnevnom terminu.

Statistički se istaknuo Lovro Gnjidić (2sk, 4as) sa 14 poena, pratio ga je Mateo Drežnjak (7sk, 1as, 3ukr) sa 11 ubačaja.

Nakon utakmice trener Vladimir Jovanović je rekao: “Čestitam Mornaru na zasluženoj pobjedi. Mi nismo bili kompletni, ali smo u dijelu utakmice parirali. Na kraju nam je nestalo goriva i energije u rotaciji što se moglo i očekivati. Još jednom čestitam Mornaru, a mi idemo dalje.”

Trener gostiju Mihailo Pavičević: “Mi smo došli sa tjedan dana priprema za ovu utakmicu i to je onda druga priča. Cibona nam je bila sportski dužnik i shvatili smo utakmicu ozbiljno te se dobro spremili. Čestitam svojim igračima, bilo je trenutaka dekoncentracije, ali kada smo bili u fokusu igrali smo šah sa protivničkom obranom. Ciboni također želim sve najbolje u nastavku sezone.”

#HejaHejaCibosi