Košarkaši Cibone u 12. kolu AdmiralBet ABA lige gostuju kod Igokee. Utakmica se igra u petak, 17. prosinca, od 18 sati uz prijenos na Arenasport kanalu. Dvoboj je to susjednih ekipa na tablici sa omjerom 5-6 u kojemu će ekipa ponovno biti bez svog kapetana, Roka Prkačina.

Svoju najavu sa nama je podijelio trener Vladimir Jovanović: “Naš slijedeći protivnik je ekipa Igokee. Oni su jako kvalitetna ekipa koja godinama igra odlično pod trenerom Draganom Bajićem. Ove godine su složili ekipu koja igra odličnu i čvrstu košarku. Svoje dobre igre su potvrdili u svim natjecanjima, iako su njihove mogućnosti i veće od trenutnog omjera u regionalnoj ligi. Veliki je to izazov za nas na gostujućem terenu pogotovo uz pehove s ozlijedama. Nadam se da ćemo igrati lijepu košarku i iskoristiti neke prednosti koje i mi imamo. Ukoliko to sve ostvarimo mislim da ćemo biti zadovoljni.” 

Lovro Gnjidić: “Čeka nas utakmica protiv Igokee, nakon teškog rasporeda napokon smo se malo odmorili. Oni su jaka i fizički čvrsta ekipa, te ćemo morati pripaziti na skok u kojemu su oni jako dominantni iako će to biti teže bez Roka Prkačina.”

#HejaHejaCibosi