Igrači Cibone u srijedu će odigrati utakmicu 11. kola HT Premijer lige protiv Šibenke. Utakmica se igra u KC Dražen Petrović s početkom u 18.00 sati. Ulaznice možete kupiti putem sustava ulaznice.hr te na blagajnama kluba 2 sata prije početka utakmice. Ulaz je moguć isključivo uz EU digitalnu COVID potvrdu, također navijači su obvezni nositi zaštitne maske u dvorani. Punkta za testiranje nažalost, zbog nedovoljnog interesa, neće biti, ali se možete testirati u poliklinici Life bez najave od 09-19 sati.

Svoju najavu utakmice s nama podijelio je trener Vladimir Jovanović: “Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja ima veću kvalitetu nego što to sugerira pozicija na tablici. Tome u prilog ide i ova pobjeda protiv Splita što je bila njihova najbolja utakmica sezone. Mi pristupamo ovoj utakmici kao i svakoj do sada, maksimalno koncentrirano i motivirano te se nadamo dobrom rezultatu.”

Krešimir Radovčić je također istaknuo pobjedu Šibenke protiv Splita: “Očekuje nas teška utakmica kao i svaka druga. Mi smo u teškom ritmu od 2-3 utakmice tjedno i moramo svaku utakmicu odraditi ozbiljno. Oni su pobijedili Split i zasigurno tu neće biti podcjenjivanja s naše strane. Ako odigramo kako treba, koncentrirano, mislim da možemo očekivati dobar rezultat.”

#HejaHejaCibosi