Vukovi su u utakmici 11. kola HT Premijer lige uvjerljivo slavili protiv ekipe Šibenke rezultatom 100-52. Čak 5 igrača je danas bilo dvoznamenkasto za novu “stotku” u domaćem prvenstvu. Nastavili su tako Cibosi dobre nastupe u zadnje vrijeme te će u dobro raspoloženju dočekati subotu i utakmicu protiv FMP-a.

Danas se posebno istaknuo Antonio Vranković (8sk, 1blk) sa 16 poena, Krešimir Radovčić (5as, 2ukr, 2sk) postigao je 15, Danko Branković (6sk, 2as, 2blk) dodao je 14, a Mateo Drežnjak (3as, 1ukr) ubacio je 12 poena.

Vladimir Jovanović bio je zadovoljan nakon utakmice: “Čestitam igračima na pobjedi i igri. Bilo nam je bitno da nastavimo igrati dobro i ostanemo u dobrom nizu pred utakmicu s FMP-om. Opomena nam je bila i to što je Šibenka dobila Split te smo ušli u utakmicu kako treba. Naravno da je tu ulogu odigrala i naša individualna kvaliteta.”

Danko Branković bio je kratak: “Čestitam dečkima bila je ovo dobra utakmica. Drago mi je da smo odradili utakmicu kako treba i sa podijeljenom minutažom da ostanemo svježi. Sada se spremamo za FMP i nadamo se da ćemo prenijeti ovu igru i u tu utakmicu.”

#HejaHejaCibosi