Juniori Cibone predvođeni trenerom Borisom Jurom Džidićem i pomoćnim trenerom Antom Samcem jutros su otputovali za Bar. Tamo će mladi i perspektivni Vukovi od 25.-28. studenog sudjelovati na jednom od dva turnira juniorskog regionalnog natjecanja. Protivnici će im biti ekipe Borca, Cedevite Olimpije, Mege Mozzart, Mornara-Barsko zlato Sparsa. Nakon odigrana oba turnira formirati će se završnica natjecanja u kojemu se nadamo vidjeti i naše mladiće.

Trener Boris Jure Džidić u klubu je proveo svoj kadetski, juniorski te dio seniorskog igračkog staža od 1995. do 2003. godine. U tom periodu bio je juniorski prvak države, dva puta senorski prvak te dupli osvajač kupa, također bio je član svih reprezentativnih selekcija.

U susret turniru Džidić je izjavio: “Velika je čast za mene koji sam odrastao, i igrački i ljudski, u Ciboni biti trener U19 tima. Što se tiče juniorske ABA lige, to je dobra prilika da se natječemo sa najboljim ekipama u regiji. Iako smo imali problema sa ozljedama i izolacijama zadnjih tjedana, idemo u Bar dobro natopiti znojem dres Cibone.”

#HejaHejaCibosi