Nakon uvjerljive pobjede protiv Gorice u domaćem prvenstvu Cibosi se spremaju za drugo kolo AdmiralBet ABA lige. Utakmica protiv Mega Basketa biti će prva domaća u regionalnom natjecanju i igra se u ponedjeljak 04.10.2021. godine s početkom u 18 sati. Karte se mogu kupiti na blagajnama kluba 2 sata prije početka utakmice (djeca do 6 godina ulaze besplatno) te putem sustava ulaznice.hr. Ulaz u dvoranu biti će moguć ISKLJUČIVO s EU digitalnom COVID potvrdom, djeca do 12 godina ne trebaju imati istu.

U najavi svoje viđenje iznio je trener Vladimir Jovanović koji je rekao: “Očekuje nas jedna mlada i fenomenalna ekipa s odličnim trenerom. Uz nas oni su najmlađa ekipa u ligi, jako su talentirani i kvalitetni. Biti će potrebna velika koncentracija i energija da se njima parira i ja se nadam da ćemo na našem terenu biti pravi. Nadam se da će i publika prepoznati dvije odlične, mlade ekipe i doći nas podržati u što većem broju na tribinama.”

Nakon njega svoju izjavu je dao i Antonio Vranković: “Sigurno da će to biti jedna teška utakmica, oni su u dobroj formi, dobili su prvu utakmicu sa 30 razlike. Mlada su ekipa puna energije puno trče i fizički su dominantni, ali sve to što su oni može se reći i za nas. Moramo čvrsto ući u utakmicu davati lake poene, zatvoriti tranziciju i onda ukoliko se to ostvari možemo očekivati i rezultat. Također nadamo se da će nas i publika doći podržati to nam puno znači nakon prošle sezone.”

 

#HejaHejaCibosi