Igrači Cibone će u sklopu 6. kola HT Premijer lige gostovati kod Adria Oil Škrljeva u nedjelju s početkom u 18 sati. Nakon naporne utakmice s Partizanom igrači će odraditi video analizu i trening te će putovati na sam dan utakmice.

Najavu utakmice dao je pomoćni trener Cibone, Bariša Krasić; “Mi smo u jednom ludom ritmu utakmica i dolazi nam utakmica sa Škrljevom koje je jako kvalitetna ekipa. Vidimo da su svake sezone sve bolji i ove godine su to također pokazali i to je sve planski odrađeno jer su dugo na okupu i struka i neki igrači. Imaju kvalitetu u Barnjaku i 2 strana igrača i svakako će biti teška utakmica pogotovo jer neće proći ni 48 sati od utakmice s Partizanom. Unatoč tome mi smo maksimalno spremni i idemo odigrati utakmicu najbolje što možemo i spremati se za ono što nas čeka u nastavku sezone.”

Krešimir Radovčić je pak rekao; “Nakon poraza od Partizana imamo novu utakmicu i to protiv Škrljeva koje je pokazalo da je neugodan protivnik i to ekipama koje igraju ABA ligu. Mi se moramo regenerirati što prije i krenuti u vraćanje ritma da se ponovno pokušamo vratiti pobjedama.”

#HejaHejaCibosi