Igrači Cibone su u utakmici 7. kola HT Premijer lige poraženi na domaćem terenu od ekipe Cedevite Junior rezultatom 73-83. Bila je to tvrda utakmica visokog intenziteta u kojoj je gost bio bolji.

Statistički se istaknuo kapetan Roko Prkačin s double-double učinkom od 15 poena i čak 16 skokova, uz njega vukao je i Krešimir Radovčić (1sk, 2as) sa 12 poena, dok su Nathan Reuvers i Amar Gegić dodali po 9 poena.

Nakon utakmice trener Cibone, Vladimir Jovanović rekao je; “Čestitam ekipi Cedevite na više nego zasluženoj pobjedi, mislim da ovih minus 10 na kraju nije realan rezultat. Odigrali smo utakmicu, ne mogu reći bez energije, ali svakako bez koncentracije jer smo njihove šutere na koje smo upozoravali puštali da imaju otvorene šuteve. Mi smo promašili puno otvorenih šuteva i na kraju smo samo ublažili taj poraz. Sezona je duga tek je kraj listopada i siguran sam da ćemo napredovati da se dogodi što manje ovakvih utakmica.”

Roko Prkačin; “Danas je Cedevita dobila nas, mi jednostavno nismo bili pravi na terenu, oni su to znali iskoristiti i ne znam što da kažem u našu obranu. Jednostavno to nije to i moramo igrati bolje i izvući neke pouke iz ovakvih utakmica.”

Iduću utakmicu Vukovi igraju u gostima kod Studentskog Centra u ponedjeljak.

#HejaHejaCibosi