U nadoknadi utakmice 12. kola ABA lige Cibona će u srijedu u 16.00 sati u Krešinom domu odmjeriti snage sa Zadrom.

Vukovi su u subotu na svom parketu slavili protiv Zadrana u 25. kolu ABA lige nakon dramatičnog preokreta u posljednjoj četvrtini, tako da će to biti drugi susret ove dvije ekipe u pet dana.

Cibona će istrčati s osam igrača budući da se radi o nadoknadi utakmice iz prvog dijela sezone kada Planinić nije imao pravo nastupa, dok Branković ima budući da je za ABA ligu bio prijavljen od početka sezone.

Utakmicu su najavili trener Jovanović i Krešimir Radovčić.

Sigurno da će ova utakmica biti izazov za nas budući da se radi o trećoj velikoj utakmici u malom vremenskom razmaku. Mi ćemo biti oslabljeni za neigranje prve petice Planinića. To će biti prilika za mlađe igrače i prilika da opet pokažemo prije svega karakter. Zadar će biti favorit na svom terenu to je sigurno. Ono što je do nas je da damo sve od sebe da izgledamo dobro, da odigramo dobru košarku i da mladi igrači prije svega pokažu da imaju kvalitetu i da mogu igrati na teškom gostujućem terenu. – rekao je strateg Vukova.

Za Zadar nas ne treba posebno motivirati. Radi se o derbiju i svatko od nas će dati svoj maksimum da odigramo što bolje i da ostavimo srce na parketu za dres koji nosimo. Znamo kako trebamo igrati protiv njih, bit će teško, ali idemo se još malo probati odmoriti, odraditi još jedan trening i krenuti u borbu.– izjavio je Šibenčanin u dresu Cibone.

Prijenos utakmice će biti na Areni Sport 1.

#HejaHejaCibosi