Povodom osvajanja Prvenstva Hrvatske u tri kategorije- kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj, te je kategorije Vukova u ponedjeljak u palači Dverce ugostio gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Uvodni je govor održao predsjednik Cibone Mladen Bušić:

”Prije nepunih mjesec dana imali smo čast i zadovoljstvo da ovdje dovedemo juniorsku ekipu povodom osvajanja juniorske ABA Lige. Poštovani gradonačelniče, danas imamo još 3 trofeja. Kadeti, juniori i seniori osvojili su Prvenstvo Hrvatske. Pobjedili smo Cedevitu sa 4-0 i tako osvojili ovaj trofej po 19. put. Prije svega se zahvaljujem svim igračima, u svim kategorijama, na čelu sa svojim trenerima u omladinskim kategorijama- gospodinu Škari, gospodinu Juranu, gospodinu Samcu i gospodinu Periću, a u seniorskoj kategoriji gospodinu Veliću. Svim igračima u kadetskoj i juniorskoj kategoriji na čelu s MVP-em Rokom Prkačinom. Naravno, seniorskoj ekipi na čelu s kapetanom Marinom Rozićem i MVP-em Damirom Markotom. Zahvaljujem se stručnom stožeru gospodina Velića, djelatnicima Kluba, Upravi kluba na čelu s direktorom Čavlovićem i svima koji su na bilo koji način pridonijeli ovom. Veliko hvala i našim navijačima, koji su osjetili da se ponovno rađa jedna velika ekipa koja može napraviti uspjeh. Na kraju, posebno hvala i vama gospodine gradonačelniče, na potpori koji pružate cijelom vrhunskom sportu Grada Zagreba.”

Potom se prisutnima obratio gradonačelnik Zagreba Milan Bandić:

”Vi ste zaslužni za sve ovo. Povijest piše i pamti samo pobjednike. Hvala vam od srca, zaslužili ste biti gdje vam je i mjesto. Hvala svima, od predsjednika Bušića, direktora Čavlovića, trenera- nije Zlatko nego je Ivan, i nije Dalić nego je Velić. Hvala i sponzorima na čelu s Erste Bankom, oni su uvijek znali prepoznati kvalitetu. Hvala vam što branite boje najtrofejnijeg košarkaškog kluba u povijesti ove zemlje. Budite ponosni na taj dres. Mislim da ste iznenadili sami sebe, nitko nije očekivao da ćete dobiti 4-0, ovo je kao meč Joshue i onog sumo borca. Ostanite svoji, ostavite zdravi, radite na sebi, a na gradonačelnika i Grad Zagreb možete uvijek računati. Hvala vam još jednom, nastavit ćemo se družiti na jednom sportskom ručku.”

Nakon prijema, Cibosi su se nastavili družiti s gradonačelnikom na ručku u restoranu ”Okrugljak”.