Košarkaši Cibone danas putuju u Split. U srijedu u 18.30 ih očekuje 2. utakmica polufinalne serije HT Premijer lige koja će se odigrati na splitskim Gripama uz izravan prijenos na Areni Sport 1.

Polufinalna serija se igra na 3 pobjede a Vukovi su u subotu poveli pobjedom u Draženovom domu.

Ivan Velić, trener Cibone:

”Vodimo u seriji 1-0. U prvoj smo utakmici imali dobrih 20 minuta i to drugo poluvrijeme, međutim, mislim da to neće biti dovoljno za pobjedu u Splitu. Trebamo biti maksimalno fokusirani i unutra svih 40 minuta da dobijemo jednog dobrog protivnika koji ulaže puno energije u utakmicu i na isti način trebamo uzvratiti. Svi smo zdravi, spremni, motivirani. Kao što sam već nebrojeno puta rekao, imam prave momke, prave karaktere i mislim da će to u Splitu i pokazati. Idemo odigrati pravu utakmicu i da pokušamo doći do 2-0 u seriji.”

Marin Rozić, kapetan Cibone:

”Vodimo 1-0 i idemo u Split. Split se pokazao kao jedan izuzetno neugodan protivnik. Baš su puni energije, mladi momci, trče i ovdje su nas prilično naučili, međutim, najbitnije je da vodimo 1-0 i idemo dolje. Gledali smo utakmicu, izanalizirali i vjerujem ukoliko bude malo više koncentracije da ćemo izboriti pobjedu.”