Druga polufinalna utakmica doigravanja za prvaka Hrvatske između Cibone i Zadra na rasporedu je u utorak, 15.svibnja u 20 sati u Draženovom domu.

Zadrani su poveli seriju pobjedom na Višnjiku rezultatom 89:78, a Vukovi će pokušati izjednačiti seriju i vratiti se u Zadar gdje bi se u nedjelju, 20.svibnja u 17:30 sati trebala igrati eventualna treća utakmica.

” Očekuje nas utakmica sezone jer u slučaju poraza za nas je sezona gotova. Nitko od nas to ne želi i svi ćemo uložiti dodatan trud i napor da dobijemo utakmicu. Prije svega moramo rasporediti kvalitetne minute na cijelu utakmicu da nam se ne događaju oscilacije niti u obrani niti u napadu”, kazao je trener Ante Nazor uoči polufinalne utakmice.

” Utakmica mora biti visokog energetskog naboja i tempa, u obrani i napadu te moramo poboljšati kolektivnu igru.  Mislim da imamo velike šanse da izjednačimo i to je ono na što moramo biti fokusirani. Želimo se ponovno vratiti u Zadar”, istaknuo je Cibonin trener.

Kapetan Vukova Marin Rozić vjeruje u svoje suigrače:

“Gubimo 1:0 u polufinalu, šteta jer smo prvo poluvrijeme u Zadru izgledali dosta dobro i kontrolirali smo utakmicu. Drugo poluvrijeme je izašla jedna druga ekipa. Nismo se držali onoga što smo se dogovorili. Dopustili smo im skok u napadu, lagane poene i na taj način ih vratili u utakmicu. Nama je ponestalo fokusa i koncentracije, u napadu smo šutirali pomalo nedisciplinirano, nismo igrali duge napade kao u prvom dijelu. Stali smo bili s trčanjem što je Zadar  pametno iskoristio i odnio pobjedu. Bez obzira na njihovo vodstvo, vjerujem u svoju ekipu i našu pobjedu protiv Zadra.” 

Ulaznice za utakmicu možete kupiti putem sustava ulaznice.hr ili na blagajni dvorane koja se otvara 2 sata prije susreta.