Program škole košarke Vučići je dostupan svakom djetetu uzrasta od 6 do 15 godina, neovisno o spolu, razini znanja i sposobnosti, socijalno ekonomskom statusu ili bilo kojoj drugoj različitosti.

Program je usmjeren na podučavanje osnova košarkaške igre i bazičnih struktura kretanja. Djeca vježbaju u gotovo svim gradskim četvrtima grada Zagreba od dva do pet puta tjedno od 60 do 120 minuta. Svaki član ima mogućnost igranja košarkaških utakmica u sklopu posebno dizajnirane klupske lige tijekom cijele školske godine. Programi poduke i utakmica se održavaju posebno za svaku dobnu skupinu kako bi poboljšali razinu vještina svih mladih košarkaša. Program škole košarke održava se gotovo u svim gradskim četvrtima Zagreba na ukupno 18 školskih  sportskih dvorana.

Ogromno znanje i iskustvo stručnog košarkaškog osoblja u radu s djecom  pomoći će svakom polazniku u savladavanju košarkaških temelja, razumijevanju igre, razvoju unutarnje snage i otpornosti , te u stjecanju samopouzdanja  potrebnog za uspjeh.

GLAVNI CILJ

Pružiti svakom polazniku pozitivno sportsko okruženje i promicati zdrav način življenja.

Škola košarke Vučići potiče razvoj pa je naglasak na učenju djece kako igrati, a ne upravljati njima da pobjede.

IGRAJ SNAŽNO, IGRAJ PAMETNO

Treneri u programu škole košarke Vučići potiču igranje s entuzijazmom i intenzitetom te pomažu djeci da razviju sposobnost kontroliranja svog entuzijazma inteligentnim odlučivanjem, pa je igrački slogan škole košarke Vučići: „Igraj snažno, igraj pametno!“.

SRETNA I ZADOVOLJNA DJECA

S obzirom da su djeca zbog svoje ljubavi prema igri također željna učenja, biti će sretna i zadovoljna kad shvate koliko uče.

UPIS JE MOGUĆ TIJEKOM CIJELE ŠKOLSKE GODINE

Da bi neka djevojčica ili dječak postao članom Vučića nije potrebno prijašnje iskustvo, potrebna je samo želja, a učitelji košarke će pomoći svakom djetetu naučiti sve ostalo.

Upis u program škole košarke moguć je tijekom cijele školske godine. Dovoljno je kontaktirati ured i naručiti se za prvi trening na najprihvatljiviju lokaciju.

INFORMACIJE O ŠKOLI KOŠARKE POTRAŽITE NA:

www.vucici.hr

https://www.facebook.com/kkvucici/

KONTAKT:  vucici@vucici.hr

Pogledajte našu fotogaleriju i druženje Vučića sa Vukovima na utakmici Cibona – GKK Šibenik.