Košarkaši Cibone u nedjelju u Domu Dražena Petrovića u 20. kolu ABA lige dočekuju Igokeu. U susretu pred svojim navijačima Vukovi love priliku da dođu do novih bodova u regionalnom natjecanju.

Trener Cibone Ante Nazor smatra kako je pred njegovom momčadi težak zadatak, ali i prilika za povratak samopouzdanja i pozitivne energije unutar momčadi koja će im trebati za ono što slijedi.

“Jako bitna utakmica za nas iz razloga što matematički moramo osigurati ostanak u ABA ligi i zatvoriti tu stranicu. U ovoj seriji poraza trebamo pronaći pozitivnu energiju i samopouzdanje kroz pobjedu te unaprijediti našu igru i ozračje u momčadi koje će nam trebati za ono što slijedi”,  izjavio je Nazor u uvodu današnje konferencije za medije.

“Protivnik je dobar i stabilan. Zadnju utakmicu su izgubili na domaćem terenu. Ušli su u reselekciju momčadi i rostera. Trebamo biti čvrsti, ne dozvoljavati im igru jedan na jedan te zadovoljiti obrambeni i skakački dio“, smatra strateg Cibosa.

“Moramo ući u utakmicu dvjesto posto i dati sve što imamo i možemo. Ako budemo odradili sve svoje zadatke, trkači i skakački se postavili dobro, mislim da ne bismo trebali imati problema. Na taj način ćemo moći privesti mirno utakmicu kraju i doći do pobjede” , istaknuo je Cibonin igrač Karlo Uljarević

Utakmica Cibone i Igokee na rasporedu je u nedjelju, 11. veljače u 17 sati uz izravan prijenos na Arenasportu.