Nakon pobjede u Premijer ligi protiv Zaboka pred Vukovima je novi izazov. Za manje od 24 sata od utakmice Vukovi će u Draženovom domu ugostiti momčad MZT Skopje Aerodrom. Utakmica 16. kola ABA lige na rasporedu je u nedjelju, 14.siječnja u 15:00 sati.

Bez obzira na okolnosti u kojima se nalazi njegova momčad, trener Ante Nazor očekuje da će svi igrači biti spremni i maksimalno motivirani za novu utakmicu koja je pred njima.

“Očekujem jednu zahtjevnu utakmicu. Ne smije nas zavarati pozicija MZT-a na tablici. Riječ je o kvalitetnoj ekipi. Imaju dva iskusna rješenja na svakoj poziciji. Sigurno su napravili neke promjene u igri dolaskom novog trenera. Usprkos porazima igraju sve bolje i sigurno će tražiti svoju šansu da nas pobjede. Pokušat će sa što više karaktera odraditi ABA ligu do kraja. Termin nam je nešto raniji nego što je uobičajeno. Posljednjih dana treniramo u tom terminu što će nam dati određenu adaptaciju na vrijeme i zato nema alibija”, kazao je Ante Nazor na konferenciji za novinare uoči susreta sa MZT-om.

“Na tragu one igre kakvu smo prezentirali protiv Budućnosti, na domaćem terenu, u energetskom i obrambenom dijelu moramo biti što jači i što agresivniji te pokazati napredak. Očekujem da odigramo jednu čvrstu utakmicu pogotovo jer igramo na domaćem terenu”, istaknuo je Cibonin trener Vukova.

Novo pojačanje Cibosa na poziciji centra Aaron Geramipoor već tjedan dana trenira s momčadi, a njegov debi u Ciboninom dresu očekuje se na nedjeljnjoj utakmici.

“Radujem se svojoj prvoj utakmici u Ciboninom dresu u nedjelju. Već sam više od tjedan dana s ekipom to je dovoljno vremena da upoznam igrače i trenera. Drago mi je što ću imati priliku upoznati i domaću publiku. Imao sam vremena pogledati ekipu MZT-a. Momčad koja igra dosta dobru košarku. Pripremali smo se za njih paralelno uz utakmicu domaće lige sa Zabokom. Ukoliko budemo odradili ono što trener očekuje od nas pobijedit ćemo,”  izjavio je igrač Aaron Geramipoor.

Ulaznice za utakmicu protiv MZT-a možete kupiti putem sustava ulaznice.hr ili na blagajni dvorane koja se otvara 2 sata prije susreta.