Košarkaši Cibone u ponedjeljak u Domu Dražena Petrovića u jedanaestom kolu ABA lige dočekuju Crvenu Zvezdu. Vukovi pred svojim navijačima žele nastaviti niz dobrih igara koje su pokazali u posljednjim utakmicama.

Trener Cibone Ante Nazor bio je zadovoljan predstavom svojih igrača u posljednje dvije utakmice prvenstveno pobjedom nad Mornarom, no smatra da njegova momčad ima još puno mogućnosti za napredak u svim fazama igre.

“Prvo bi htio pozvati što veći broj ljudi da nas dođe bodriti protiv ovog respektabilnog protivnika. Koliko je respektabilan sugeriraju nam i njihove pobjede u Euroligi protiv Reala i Efesa. Zadnje dvije pobjede u ABA ligi su ostvarili rutinski s onoliko snage koliko je potrebno da bi pobijedili Igokeu doma i Zadar u gostima” , izjavio je Nazor u uvodu konferencije za medije.

“Mi moramo pokazati vjeru i bezobrazluk u onom što radimo. Ukoliko budemo do kraja držali borbenost i koncentraciju, uvjeren sam da ćemo doći u situaciju da prelomimo utakmicu u našu korist”, smatra strateg Cibosa.

“Igramo protiv ponajbolje momčadi u regionalnoj ligi. Nešto su bili ranjiviji na početku sezone nego sada. Našli su ritam između ABA lige i Eurolige i sad lakše pobjeđuju ove utakmice koje moraju. Nama je utakmica u Baru dala određeni dio samopouzdanja, ali uz takav angažman i fanatičnu igru u obrani trebat će nam i dobra napadačka večer”, istaknuo je Cibonin igrač Marko Tomas i zaključio:

“Imam svoju šansu, jesu kvalitetnija ekipa, ali mi igramo na domaćem terenu. Uz podršku domaće publike i uz našu dobru igru možemo pobijediti.”
Utakmica je na rasporedu u ponedjeljak, 11.prosinac u 18 sati. Ulaznice možete kupiti na blagajni KC Dražen Petrović koja će biti otvorena od 16 sati ili putem sustava ulaznice.hr