U 3.kolu ABA lige košarkaši Cibone poraženi su u Podgorici od momčadi Budućnost Voli rezultatom 71:62.

„Budućnost je igrala tvrdo i agresivno na što mi nismo odgovorili u prve dvije četvrtine. Kad smo se u trećoj četvrtini prilagodili na tu igru i kad smo počeli igrati agresivnije, vratili smo se u utakmicu. Na kraju smo imali šansu i pobijediti”, izjavio je na konferenciji za novinare nakon utakmice trener Vukova Slobodan Subotić.

“Ne znam što bi bilo da smo zabili one tri nesretne kontre na kraju. Možda bismo i dobili utakmicu, ali šansu smo imali i prokockali smo ju sami. Nismo se predali, vratili smo se u utakmicu, ali za nešto više moraš imati koncentraciju od samog početka”, zaključio je Subotić.

“Čestitke Budućnosti na zasluženoj pobjedi. Stvorili su prednost na početku, a mi smo kasnije trošili previše energije da se vratimo. Kad smo se vratili, imali smo par početničkih grešaka, a s takvim pogreškama ne može se pobijediti”, izjavio je Cibonin košarkaš Domagoj Bošnjak.

Najbolji u redovima Cibosa bio je Melvin sa 19 poena, dok je kod domaćina Gordić dao 14.

Sljedeću utakmicu Cibona gostuje kod KK Jazine Arbanasi, u prvom kolu Premijer lige. Utakmica je na rasporedu u utorak, 10.listopada u 20.15 sati.

Budućnost Voli – Cibona  (15:11, 26-16, 14-16, 16-19 )

Budućnost Voli: Ivanović 9, Šehović 5, Barović 13, Starovlah 8, Gordić 14, Bojić, Ilić 3, Nikolić Z. 3, Gibson 13, Popović, Landry 2, Nikolić D. 2

CIBONA: Bilinovac, Uljarević, Žorić 8, Ćorić, Melvin 19, Novačić 5, Bošnjak 6, Rozić 8, Gospić 6, Tomas 4, Hall 5, Bušma 1