Košarkaši Cibone u nedjelju su odradili posljednju provjeru pred ABA Super Kup protiv KK Dubrovnik. Bio je to zanimljiv susret u kojem je domaćin odlično parirao pogotovo u prvom poluvremenu. Iskusna Cibona na kraju odnosi pobjedu 86:57 ( 39:39), a najefikasniji igrači bili su Melvin sa 22 i Bošnjak s 13 poena. Vukovi su ovom utakmicom uvečali proslavu 70.rođendana dubrovačkog kluba.

Danas će momčad put Bara gdje ih u srijedu, 20.rujna očekuje prva utakmica Super Kupa protiv Budućnost Voli. Utakmica je na rasporedu u 19 sati. Ostali četvrtfinalni parovi su: Cedevita – FMP, Igokea- Mega Bemax, Mornar-Partizan.

Utakmice od 5. do 8. mjesta na rasporedu su u četvrtak, 21.rujna, dok je utakmica za 7.mjesto kao i oba polufinala predviđeno za petak, 22.rujna. Finale se igra 23.rujna u 21 sat.

Sve utakmice, kao i službenu konferenciju za medije koja će se održati sutra, 20.rujna i koja će okupiti sve trenere na jednom mjestu, prenosit će Arena Sport.

Trener Slobodan Subotić uoči Super Kupa: ” Dobro će nam doći ove utakmice na Super kupu kako bismo upoznali bolje ekipe, odnosno vidjeli gdje smo i što moramo popraviti do prve utakmice s Megom. Naša slabost je što neće Žorić biti sa nama, ali očekujemo da će nam se od drugog tjedna priključiti. Imat će sedam dana za upoznavanje i uigravanje s momčadi.”