U 10.kolu A-1 lige sastaju se Cedevita i Cibona. Zagrebački derbi je na rasporedu sutra, 9.prosinca u 20 sati u Domu sportova. Ovo je već drugi ovosezonski susret dviju momčadi. Podsjetimo da su se ekipe također sastale u 10. kolu ABA lige. Cibosi napadaju u punom sastavu, jedino će izostati Scottie Reynolds koji nema pravo nastupa u prvom dijelu sezone.

Vukove očekuje jedna vrlo teška utakmica zbog okolnosti u kojima se nalaze. Momčad se vraća u petak ujutro s Tenerifa gdje su igrali utakmicu Lige prvaka i već isti dan ih očekuje nova utakmica. Vremena za odmor nema i da neće biti ni malo lako mišljenja je trener Damir Mulaomerović:

“Pitanje je u kakvom će stanju biti momčad kad se vrate s Tenerifa. Dolaze u petak u 2 ujutro. Pokušat ćemo se posložiti i iskombinirati, međutim nije lako. Ostavili smo 4 igrača da koliko-toliko budu svježi za utakmice koje nas čekaju. Neće biti lako, igramo u petak navečer pa opet u nedjelju ujutro. Čekaju nas dvije vrlo bitne utakmice. Napravit ćemo najbolje i najviše što u ovom trenutku možemo. Teško je nešto prognozirati, vidjet ćemo što možemo. U petak ujutro nemamo trening, probat ćemo se dobro odmoriti i dat ćemo sve od sebe u ovoj utakmici.”

“Čeka nas jako teška utakmica, s obzirom da je vremena za odmor malo. Vidjet ćemo u kakvom će stanju biti ostatak ekipe kad se vrate u Zagreb. Vjerujem da ćemo se uspjeti posložiti i odigrati jednu kvalitetnu utakmicu protiv Cedevite. Bez obzira na oklonosti siguran sam da ćemo dati svoj maksimum u ovoj utakmici” , izjavio je kapetan Marin Rozić.

Direktan prijenos možete pratiti na Arena Sport 1.