U19 momčad Cibone kao drugo plasirana momčad na poluzavršnom turniru skupine B u Splitu kvalificirala se na završni turnir.

Juniori Cibone bili su u skupini sa Splitom, Zagrebom i Ivančicom dok su u drugoj skupini igrali Rudeš, Sonik Puntamika, Vukovar i Kvarner 2010.

U prvoj utakmici koja se igrala u četvrtka, 3.svibnja pobijedili su Zagreb 86:73 uz odličnu partiju Roka Prkačina koji je dao 28 poena i 17 skokova. Drugog dan turnira uvjerljivo su svladali Ivančicu 100:65, a najbolji među Vukovima bili su Buljević s 26 i Sedlo sa 20 koševa. U trećoj utakmici domaćin iz Splita slavio je nad Cibonom 111:67.

Cibosi su završili na drugom mjestu u skupini, s dvije pobjede i jednim porazom pa su u polufinalu igrali protiv Rudeša, prvoplasiranom momčadi iz druge skupine. Pobjedom nad Rudešom 102:92 juniori su izborili finale gdje ih je čekao Split koji je u drugom polufinalu svladao Sonik-Puntamiku 100:50.

U finalu turnira momčad Splita slavila je rezultatom 121:77. Bez obzira na poraz juniori Cibone kao drugo plasirana momčad izborili su mjesto na završnom turniru.

Juniori pod vodstvom trenera Ante Samca nastupili su u sljedećem sastavu:

Roko Prkačin, Sandro Rašić, Mislav Majić, Lovro Gnjidić, Lukša Buljević, Roko Škarica, Leo Menalo, Dino Bistrović, Danko Branković, Luka Cvitanović, Danijel Sedlo, Antonio Jularić