U posljednjem kolu regularnog dijela HT Premijer lige košarkaši Cibone pobijedili su u gostima kod Škrljeva rezultatom 66:94.

“Kao što smo i planirali, iskoristili smo ovu utakmicu da povećamo rotaciju i vidimo na koga možemo računati u narednom periodu. Čeka nas vrhunac sezone kada očekujemo da ćemo biti maksimalno motivirani jer smo se spremali za to cijelu sezonu. Ova je utakmica pokazala da svi igrači moraju biti jednako vrijedni i da moraju maksimalno iskoristiti minutažu koju dobiju. Vidjeli smo da svi mogu pomoći i ovim putem im čestitam”, izjavio je nakon utakmice trener Cibone Ante Nazor.

“Kad pobijediš protivnika s ovolikom razlikom sigurno da je bilo kvalitetne igre, ali treba zaboraviti ovu utakmicu  jer nas već u srijedu očekuje utakmica s većim natjecateljskim nabojem. Bez obzira na razliku, Škrljevo je jako opasna ekipa i sigurno je da se moramo drugim očima pripremati za utakmicu koja slijedi”, zaključio je Nazor.

Najbolji strijelci u redovima Cibosa bili su Ljubičić sa 23 i Gilbert s 14 koševa, dok je Škrljevo predvodio Konjević sa 15.

Cibona i Škrljevo ponovno će se susresti u četvrtfinalu doigravanja za prvaka Hrvatske. Prva utakmica na rasporedu je u srijedu, 2.svibnja u Draženovom domu.

Škrljevo – Cibona 66:94 (16:22, 17:35, 11:15, 22:22 )

Škrljevo: Šarac 9, Štemberger 6, Jashari, Barnjak 7, Boban 2, Hrnjkaš, Perković 7, Konjević 15, Furlan 10, Janc, Vranović, Stipčić 10

CIBONA: Jularić 2, Bilinovac 10, Uljarević 13, Bistrović 3, Ratkovica 3, Žorić 6,  Ćorić, Gilbert 14, Novačić 11, Bošnjak 4, Rozić 5, Ljubičić 23