Pretkadeti Cibone pobjedama protiv Bosca i Dubrovnika osigurali prvo mjesto uoči Final Foura

Proteklog vikenda u zagrebačkom Središću odigrana su posljednja dva kola regularnog dijela sezone, u prvoj utakmici Cibona je slavila protiv Bosca rezultatom 93-82, dok su u drugoj utakmici bili bolji od Dubrovnika s 97-81. 

‘Čestitke dečkima na pobjedi, danas smo se fokusirali na odmor glavnih igrača te smo dali priliku svima. Dečki koji inače manje igraju, danas su tu priliku lijepo iskoristili zbog čega sam ponosan na njih. Vidi se da nam fali utakmica, ova pauza od mjesec i pol dana nam baš i nije pomogla, ali imali smo i dobrih stvari iz ova dva dana koja su iza nas. Sada nas očekuju dva tjedna jakih treninga.’ – rekao je Roko Anzulović u osvrtu na turnir.

Pretkadeti su u sezonu ušli porazom od Kraljevice, da bi u preostalih deset utakmica zaredali deset pobjeda te tako osigurali prvu poziciju uoči Final Four turnira.

‘Što se tiče samog regularnog dijela sezone, jako sam ponosan na sve dečke, posebno što smo nakon prvog poraza od Kraljevice ostali neporaženi do kraja. Međutim, to sve lijepo izgleda sada, prvi smo, ali dolazi nam Final Four što je posebna priča. Ja im čestitam na dosadašnjim rezultatima, vide se trud i rad, ali idemo dalje, i probati se pripremiti što bolje za ono što je pred nama.’ – zaključio je Roko za kraj.

Final Four turnir održati će se u zadarskim Jazinama od 23. do 26. svibnja, a uz pretkadete, Cibonu će ondje još predstavljati i juniori te kadeti.