Košarkaši Cibona i Splita u nedjelju, 12. svibnja, otvorit će polufinalnu seriju FAVBET Premijer lige

Pred Vukovima je polufinale prvenstva Hrvatske, protivnik je Split, a prva utakmica igra se u nedjelju, 12. svibnja, na Gripama, dok će se druga utakmica odigrati u Draženovom domu u srijedu, 15. svibnja.

Split je u četvrtfinalu dvokorakom prošao Dubrovnik, dok je Cibona s ukupnih 2-1 bila bolja od Zaboka. Bit će to šesti međusobni susret ove dvije momčadi kroz proteklu sezonu, a do sada su Vukovi upisali tri pobjede, a Žuti dvije. 

‘Strašno mi je žao što ne možemo igrati kompletni, pokazali smo u sklopu AdmiralBet ABA lige da s njima možemo igrati, pobijedili smo ih oba puta, i vjerujem da bi ovo bila ravnopravna serija. S druge strane, nemamo što izgubiti, idemo tamo jako dobro pripremljeni s velikom motivacijom, igra se 40 minuta pa ćemo vidjeti što će nam ta utakmica, ali i cijela serija pružiti. Nerealno je u ovoj situaciji pričati o nekim očekivanjima, ali s nogama na podu, dat ćemo svoj maksimum. Vjerujem da će ta prva utakmica biti možda i ključna koja će odrediti seriju u kojem će smjeru ići.’ – rekao je Dino Repeša u najavi utakmice.

Utakmica se igra u Maloj dvorani KK Split na Gripama, s početkom u 20:00 sati, a prijenos možete pratiti putem Sportske televizije.