Cibona će u sklopu druge utakmice polufinalne serije FAVBET Premijer lige u srijedu dočekati Split

Cibona i Split odmjerit će snage po sedmi put ove sezone, u dosadašnjih šest susreta obje ekipe upisale su po tri pobjede. Motivacije ne nedostaje, i unatoč skraćenoj rotaciji, Vukovi vjeruju, a to su već i pokazali ove sezone nekoliko puta, da mogu odigrati utakmicu na visokoj razini.

‘Slijedi nam druga utakmica polufinalne serije, očekujem dosta naših navijača i da nam daju podršku jer su to ovi dečki zaslužili svojim igrama kroz čitavu sezonu. Napravili smo par korekcija naspram prve utakmice, igrači su iznimno motivirani te sam ovih dana vidio da im je stvarno stalo da dovedu ovu seriju u treću utakmicu i seriju vratimo u Split. Opet, nešto će se pitati i protivnika koji je iznimno kvalitetan te ima jako dobre pojedince. Međutim, očekujem puno bolju predstavu, posebno u prvom poluvremenu nego što je to bio slučaj u Splitu ako mislimo odvesti seriju u Split.’ – rekao je Dino Repeša, trener KK Cibona, u najavi utakmice.

Utakmice se igra u srijedu, 15. svibnja, s početkom u 20:00 sati u Košarkaškom centru Dražen Petrović, a ulaznice se mogu kupiti putem platforme ulaznice.hr ili na blagajni uoči početka.