Cibona u Domu sportova dočekuje Zadar bez Krešimira Radovčića i Filipa Bundovića

Košarkaši Cibone će u ponedjeljak, 15. travnja, u Sportskoj dvorani ‘Dragutin Šurbek’ u sklopu Doma sportova u utakmici 31. kola FAVBET Premijer lige dočekati Zadar.

Nakon što je u utakmici protiv Bosca ostao bez kapetana Krešimira Radovčića, Dino Repeša protiv Zadra neće moći računati niti na Filipa Bundovića koji je utakmicu protiv Splita napustio zbog ozljede koljena.

‘Nemamo još konkretne informacije oko Bundovićeve ozljede te ćemo znati više u sljedećim danima. Oni koji su zdravi moraju biti na gornjim granicama mogućnosti, čak i više nego u Splitu ako želimo što duže ostati u susretu. Najvažnije je da ne izgubimo još nekoga iz ionako prekratke rotacije s kojom raspolažemo.’ – rekao je Dino Repeša u najavi susreta.

Ivan Perasović naglasio je da uloga favorita pripada Zadru, ali da će njegovi suigrači dati sve od sebe kao što je to bilo i u Splitu.

‘Čeka nas jako teška utakmica protiv Zadra, čak i teža nego ona što je bila u Splitu. Moramo odgovoriti na njihovu čvrstinu, zato što su fizički jako kvalitetna ekipa, dobro trće u tranziciji te su dobri u skoku. Mi smo svjesni da je Zadar u ovoj utakmici apsolutni favorit, ali to nas ne spriječava da damo sve od sebe, da se borimo. Cilj nam je odigrati utakmicu na nivou, kao što je to bilo u Splitu pa onda imamo i šanse da budemo u utakmici’

Utakmica se igra u ponedjeljak, 15. travnja, s početkom u 18:00 sati, a ulaznice se mogu kupiti putem platforme ulaznice.hr ili na blagajni dvorane uoči početka.