Cibona će u sklopu 29. kola FAVBET Premijer lige u Draženovom domu ugostiti Bosco

Košarkaši Cibone zaključili su sezonu u regionalnoj AdmiralBet ABA Ligi i sada se okreću preostalim obvezama u domaćem prvenstvu, u nedjelju, 07. travnja slijedi susret protiv posljednje momčadi na tablici Bosca.

Vukovi su u nizu od tri pobjede, one protiv Dubrovnika, Dinama i Cedevite Junior te se nadaju isti i produžiti. S pobjedama u sljedeće dvije utakmice protiv Bosca i Šibenke, Cibona bi osigurala minimalno treću poziciju uoči doigravanja.

‘Želimo nastaviti pobjednički niz u domaćem prvenstvu, utakmicu protiv Bosca moramo shvatiti ozbiljno od prve minute te se nadam da će i klupa dati veliki doprinos energijom koja nam je neophodna s obzirom na broj utakmica koje smo odradili u ovako kratkom razdoblju.’ – rekao je trener KK Cibona, Dino Repeša.

Bosco je siguran putnik u niži rang, u ovoj sezoni upisali su jednu pobjedu protiv Alkara u Sinju te ne postoji matematička šansa. Ipak, za mladu ekipu Bosca, ovo je bila sezona stjecanja iskustva koje će im sigurno pomoći u budućnosti.

‘Nastojati ćemo se regenerirati ovaj jedan dan što smo imali za odmor. Moramo, bez obzira na poziciju Bosca na tablici, shvatiti i odraditi utakmicu ozbiljno, a ujedno se i odmoriti jer nas čekaju utakmice sa Šibenkom i Splitom na gostovanjima u utorak i petak.’ – rekao je Krešimir Radovčić.

Utakmica se igra u Košarkaškom centru Dražen Petrović s početkom u 17:00 sati, a ulaznice se mogu kupiti putem platforme ulaznice.hr ili na blagajni uoči početka.