U sklopu 21. kola FAVBET Premijer lige, Cibona će u utorak, 27. veljače, pod ‘Tornjem’ dočekati Dubravu.

Košarkaši Cibone i Dubrave na reprezentativnu pauzu otišli su nakon završnice Kupa Krešimir Ćosić gdje su međusobno igrali polufinalni susret. Sada se nakon deset dana predaha vraćaju obvezama u domaćem prvenstvu, u sklopu 21. kola u Draženovom domu Dubrava će tražiti prekid niza od pet poraza, dok će Cibona probati nastaviti svoju seriju pobjeda.

‘Nismo baš odmarali ovih dana, naprotiv, trenirali smo još više i jače iz razloga što od mog dolaska početkom prosinca nismo imali puno vremena za treninge. Vrijeme smo iskoristili za neke nove stvari, da ih dodamo našoj igri, kako u obrani tako i u napadu.’ – rekao je Dino Repeša u uvodu.

Dubrava je u dosadašnjih 20 utakmica upisala šest pobjeda i 14 poraza, ali ljestvica ne pokazuje vjerno kvalitetu kojom raspolažu. 

‘Dubravu jako dobro poznajemo, s obzirom da smo igrali s njima u polufinalu kupa. Bila je to jedna sasvim dobra utakmica, mi moramo ozbiljnost i pripremu prenijeti od tada na sutrašnju utakmicu i vjerujem da ćemo pred našom publikom upisati pobjedu.’ – zaključio je Repeša.

Slično kao i trener Repeša, suparnika je najavio i kapetan Krešimir Radovčić koji naglašava kako nema nepoznanica između ekipa i da s pravim pristupom Cibona može do pobjede.

‘Prva utakmica nakon kupa i reprezentativne pauze, znamo već Dubravu, znaju oni nas, igrali smo već dva puta ove sezone i nedavno baš na kupu tako da nema nepoznanica. Moramo ući u utakmicu s glavom i idejom da povežemo sve na čemu smo radili prošli tjedan i uz to, moramo dati sve od sebe, te vjerujem da možemo doći do pobjede.’ – rekao je Krešimir Radovčić u najavi utakmice.

Utakmica je na rasporedu u utorak, 27. veljače, s početkom u 20:15 sati u Košarkaškom centru Dražen Petrović, a ulaznice se mogu kupiti putem platforme ulaznice.hr ili na blagajni dvorane uoči početka.