U Draženovom domu odigrana je utakmica Jedinstvene kadetske lige u kojoj je KK Cibona pobijedila KK Mrav rezultatom 78:67 (16:16, 19:17, 28:26, 15:8). Mladi Vukovi otvorili su utakmicu u “egalu”, ali na poluvrijeme odlaze s minimalnom prednosti 35:33. U nastavku utakmice, gostujuća ekipa se i dalje drži, ali u četvrtoj četvrtini domaćini ponovno vraćaju svoj ritam igre i upisuju nova dva boda. 

Trener domaće ekipe Ante Samac prokomentirao je današnji susret: „Čestitam svojoj ekipi na pobjedi, pogotovo što je zadnja utakmica u ovom djelu prvenstvene kadetske lige. Danas je bilo vrlo tvrdo, teže, borbeno protiv ekipe Mrava i njima čestitam na takvoj igri i meču. Nije nam bilo lako, ali na kraju smo pobjedili. Čestitam svojoj ekipi na pobjedi, idemo prema Šibeniku, idemo prema Final 4 “ 

„ Čestitke Ciboni na pobjedi. Nismo navikli na grubu i čvrstu igru što nam je pokazatelj i put za iduću sezonu. Mi smo se držali plana i tu smo bili poprilično uspješni, zadovoljan sam što su klinci pokazali. Čestitke mojim igračima na dobroj utakmici. Sezona je gotova, zadovoljni smo postignutim rezultatom i veselimo se novim pobjedama. “, zaključio je trener gostujuće ekipe Tomislav Milković.  

KK Cibona U-17: Ferderber 20, Bandov 17, Pavković 16, Jakić 10, Krizmanić 8, Kurečić 4, Crnogorac 2, , Šuto 1, Grubić, Dolinar

KK Mrav U-17: Obradović 17, Kustura 16, Gerovac 13, Perić 7, Palokaj 4, Bošnjak 4, Popović 3, Peroković 3, Trtanj, Marić E., Vučković, Marić M.