Ni 24 sata neće proći, a Cibosi će ponovno istrčati na parket Draženovog doma. Pred njima je gradski dvoboj u okviru 15. kola HT Premijer lige u kojem će snage odmjeriti s KK Dinamo Zagreb. Dinamo je domaćin u ovom susretu, ali Cibona ipak igra na poznatom terenu. Susret je na rasporedu od 18 sati.

Izabranike Josipa Sesara očekuje treća utakmica ovog tjedna. Gostuju kod Dinama, trenutno sedmoplasirane momčadi prvenstva koji ima učinak od šest pobjeda i osam poraza. U prošlom su kolu izgubili od Bosca, ali su prije toga nadigrali Šibenku sa 89:65. Nezgodan protivnik očekuje Cibonu, a pogotovo kada se uzme u obzir da će Sesarovi igrači ponovno oblačiti dresove 18 i pol sati nakon odigranog dvoboja AdmiralBet ABA lige. Vukovi su dobili slobodno jutro, ako ništa drugo, a Sesar se nakon Studentskog centra odmah „prebacio“ na domaće prvenstvo i najavio ovaj ogled:

– Danas smo gosti, ali igramo u našoj dvorani protiv Dinama. Izrazio bih nezadovoljstvo terminom, ali što je, tu je. Moramo se skupiti, naći motiv i odigrati najbolje što možemo. Bez obzira na sve, mislim da smo i dalje favoriti u ovoj utakmici.

Trener na raspolaganju ima kompletan kadar, a svi priželjkuju pobjedu kojom bi završili naporan tjedan. To je potvrdio i Aleksandar Aranitović:

– Očekuje nas težak zadatak, pogotovo nakon sinoćnjeg poraza od Studentskog centra. Sigurno ćemo biti malo umorni, snašao nas je naporan i zgusnut raspored utakmica. No, u ovaj susret moramo ući maksimalno koncentrirani i ići na pobjedu.

FOTO: Marin Sušić