Osim seniorskog sastava, ovaj vikend u borbu za bodove kreću i mladi Cibosi. Naime, od petka startaju dvije nacionalne lige mlađih dobnih kategorija – Jedinstvena kadetska i Jedinstvena pretkadetska liga, a košarkaši Cibone branitelji su naslova u obje kategorije.

U Jedinstvenu kadetsku ligu još su se putem regionalnih natjecanja plasirali Bosco, Cedevita Junior, Diadora, Radnik, Split, Stoja, Vrijednosnice Osijek te Zadar, a nakon kvalifikacijskog turnira pridružila im se i momčad KA Mrav. Cibonini kadeti u prvom će kolu ugostiti vršnjake Cedevite Junior s kojima će snage odmjeriti na domaćem parketu Draženovog doma. Utakmica je na rasporedu u subotu, 14. siječnja, s početkom u 13 sati.

Prošlogodišnji naslov prvaka branit će i naši pretkadeti. Uz njih, Jedinstvenu pretkadetsku ligu još je putem regionalnih natjecanja izborilo devet klubova: Cedevita Junior, Bosco, Zadar, Split, Šibenka, Pazin, Oliva, Vrijednosnice Osijek i Grafičar, a na pozivnicu HKS-a priključili su im se Dinamo Zagreb i Kastav. Ova se liga igra na turnirski način, a prvi je na rasporedu od 13. do 15. siječnja u Domu košarke Cedevita. Mlade Vukove u ta tri dana očekuju i tri susreta. U petak, 13. siječnja igraju protiv Splita od 16:30 sati. Sljedećeg dana suparnik će im biti domaćin turnira, Cedevita Junior od 15 sati, a turnir će završiti u nedjelju ogledom s Kastavom koji je na rasporedu od 13:30 sati.