Nakon pobjede nad Dinamom u sklopu domaćeg prvenstva, košarkaše Cibone već sutra očekuju novi izazovi. U sklopu četvrtog kola AdmiralBet ABA lige, Vukovi gostuju u Beogradu gdje će igrati protiv KK Mega Basket MIS. Utakmica je na rasporedu u nedjelju u Dvorani „Ranko Žeravica“ od 12 sati.

Cibosi očekuju novi susret u dobroj atmosferi nakon pobjede nad KK Mornar Barsko zlato u prošlom kolu. S druge strane, košarkaši Mege žele doći do prve pobjede pa nas sigurno očekuje dobra utakmica. O sljedećem protivniku trener Cibone, Josip Sesar, govori biranim riječima:

– Igramo protiv jedne mlade, potentne i jako talentirane momčadi s mladim trenerom. Momčad koja, bez obzira vodili, gubili ili bili u egalu, jednostavno konstantno igra na isti način. Dakle, energija, trčanje, skok u napadu i skok u obrani – moramo prije svega u tom fizičkom dijelu odgovoriti i onda možemo nešto i očekivati. Ako prezentiramo energiju kao protiv Cedevite ili Mornara, mislim da ćemo imati što za reći, istaknuo je strateg Vukova.

Što se tiče igrača koje Sesar ima na raspolaganju, i dalje su na popisu ozlijeđenih Smajlagić, Mesiček i Ljubičić. Cibose će predvoditi kapetan Krešimir Radovčić koji je svjestan da ih očekuje neugodan suparnik:

– Ubrzo nakon susreta s Dinamom očekuje nas nova utakmica protiv Mege. Iako košarkaši Mege imaju tri poraza u ABA ligi, sve su utakmice izgubili s relativno malom razlikom. Očekujemo stvarno tešku utakmicu, pogotovo na njihovom terenu u Beogradu. Mi ćemo se potruditi, dat ćemo sve od sebe te pokušati uvesti utakmicu u naš ritam, zaključio je kapetan Cibone.