Ovaj petak u Draženovom domu ponovno ćemo gledati dvoboj AdmiralBet ABA lige. U okviru 5. kola košarkaši Cibone ugostit će KK Borac Mozzart, a utakmica je na rasporedu u 18 sati.

Izabranici Josipa Sesara predstojeći susret očekuju u dobroj atmosferi. Nakon slavlja u prethodna dva kola, Vukovima je ovo prilika za nastavak pobjedničkog niza. S druge strane, košarkaši Borca imali su nešto slabiji ulazak u sezonu, no prošli su vikend na domaćem parketu dobro namučili Zadrane koji su tek nakon produžetaka osigurali pobjedu. Sigurno će i u KC Dražen Petrović stići željni bodova, a toga je svjestan i trener Cibone:

– Borac je momčad koja je u prvenstvu startala sa četiri poraza, pa je ovo sigurno utakmica u kojoj će „gristi“ i pokušati doći do prve pobjede. Međutim, mi igramo na domaćem parketu, u dobrom smo ritmu, a mislim da će nam se za ovaj susret vratiti i Smajlagić. Moramo odigrati čvrsto i odgovoriti na njihov ritam. Oni pokušavaju igrati brzo, s puno šuteva za tri poena i tu moramo obratiti pozornost na obrambeni skok i defenzivnu tranziciju. Ako to ispoštujemo, mislim da možemo puno izvući iz ovog ogleda, istaknuo je šef stručnog stožera.

Što se tiče igračkog kadra, još uvijek nedostaju Mesiček i Ljubičić koji su u fazi oporavka. U konkurenciji je svakako Aranitović koji je također najavio sljedećeg protivnika:

– Očekuje nas teška utakmica protiv iskusne ekipe Borca. Poslije lošeg starta, sigurno će doći sa željom da pobijede i podignu se na tablici. Mi smo pak ohrabreni pobjedom na prošlom gostovanju te želimo iskoristiti dobar trenutak da nastavimo uspješan niz, zaključuje sedamnaestica Cibosa.

Ulaznice za utakmicu mogu se kupiti putem sustava Ulaznice.hr ili na blagajni KC Dražen Petrović prije susreta.