Cibona je ostvarila i treću uzastopnu pobjedu u AdmiralBet ligi, ovaj puta nad KK Borac Mozzart iz Čačka. Bilo je vrlo neizvjesno u samoj završnici, a krajnji je rezultat 87:85 (15:17, 21:15, 27:18, 24:35). Nešto je slabije domaćin otvorio utakmicu, pa su gosti u jednom trenutku imali i deset poena prednosti, no sve se već poprilično promijenilo već u drugoj četvrtini kada je oporavljeni Smajlagić držao konce igre u svojim rukama. U trećem razdoblju dvoboja Cibosi su apsolutno dominirali i u jednom su trenutku imali i velikih 16 poena prednosti, nakon što se razigrao i Mazalin. Činilo se da bi ovaj dvoboj već tada mogao biti riješen, međutim, napadački vrlo učinkoviti Hale držao je Banjalučane u igri u posljednjoj dionici susreta. Došli su na 71:71, iskoristivši hendikep Vukova koji su ostali bez Bundovića i Bakovića. Trica odličnog Smajlagića bila je itekako važna za finiš ovog uzbudljivog ogleda, a isti je igrač na dvije i pol minute prije kraja gotovo s deset metara po šesti puta zabio izvan linije 6,25 i tada je Cibona otišla na 77:72. Ipak, u posljednjem napadu gosti su preko Đokovića imali šut za izjednačenje i produžetak, ali do toga nije došlo. Smajlagić je ubacio 25 poena, Mazalin je imao učinak od 17 koševa, 9 skokova i 8 asistencija, Radovčić je dodao 15 poena, a Kapusta se iskazao asistencijama (9) uz 12 koševa. Na drugoj strani je sjajni Hale predvodio Borac sa čak 44 poena, Novaković je imao 15 koševa i 8 skokova, a Radonjić je susret završio sa 14 poena.

Josip Sesar, trener Cibone: „Bila je teška utakmica, imali smo opet određenih problema s ozljedama, a posebno želim zahvaliti Smajlagiću koji je rekao da će na osobnu odgovornost odigrati ovaj susret. Bio je šuterski iznimno raspoložen, a i momčad je u cjelini bila hrabra i uporna. Radili su nam probleme, pritiskom na Kapustu, nismo se baš snašli u prvoj četvrtini, kasnije smo nešto morali i improvizirati i dobro da su se dečki uspjeli snaći. Išao sam s napadom dobiti ovu utakmicu, imali smo, doduše, poteškoća s Haleom kojega smo i udvajali, ali je bio sjajan. Ovo je naša momčadska pobjeda i čestitam svim dečkima“.

Marko Marinović, trener Borca: „Čestitao bih Ciboni na dobroj utakmici i pobjedi i poželio im puno sreće u nastavku sezone, da im se ostvare svi ciljevi. Za sve ostalo, nemam neki komentar. Ne znam kako objasniti neke stvari. Neki moji igrači nisu došli na utakmicu, a da bismo pobijedili ovakvog protivnika moramo biti koncentrirani svih 40 minuta, što nikako nije bio slučaj. Ovo je treća utakmica kako gubimo u zadnjim sekundama i ne izvlačimo pouke. Teško mi je to gledati, ali se neću predavati“.