Povodom 70. obljetnice dolaska Mirka Novosela, jednog od najuspješnijih trenera svih vremena i legende hrvatske košarke i sporta, u KK Cibona organiziran je prigodni domjenak u prostorijama kluba.

Ovaj veliki jubilej prigodno je obilježen uz prisustvo gostiju povezanih stranicama povijesti Cibone, a aktualno vodstvo Kluba tom je prilikom Mirku Novoselu uručilo zahvalnicu s titulom Počasnog predsjednika kluba, kao znak zahvale za životni rad i ključnu ulogu u ispisivanju povijesnih uspjeha KK Cibona, ali i cjelokupne hrvatske košarke.

Među uzvanicima je vladalo odlično raspoloženje, a uz gospodina Novosela ponovno su rame uz rame stajali Andro Knego, Mihovil Nakić, Veljko Mršić, doktor Božidar Fučkar i drugi uzvanici. Prigodne pozdravne govore održali su direktor Mauro Lukić te predsjednik Mario Petrović, koji su pritom zahvalili gospodinu Novoselu na svemu što je napravio za Klub, nedvosmisleno naglasivši da će dati sve od sebe kako bi se KK Cibona vratila na stare staze slave.

Nakon svega i sam gospodin Novosel je izjavio: „Mojih 70 godina je jako dug period. U tih 70 godina smo uspjeli osvojiti sve što se moglo osvojiti, proputovali cijeli svijet i dali Ciboni dom u kojem još uvijek boravi. Ja sam uvijek govorio da sam osvojio 39 medalja, a da mi je ovaj kompleks najvrjednija četrdeseta. Sada mi je ostala samo jedna želja, a to je da se vratimo na stare uspjehe i način rada i mislim da je nova upravljačka garnitura krenula odlučno novim ispravnim putem.“

#HejaHejaCibosi