Košarkaši Cibone u Draženovom domu poraženi su od ekipe FMP-a rezultatom 66-69. Bila je to još jedna tvrda i teška utakmica u kojoj se nijedna ekipa nije odvajala. Ovaj pita naši mladići nisu uspjeli izvući pobjedu te će se konsolidirati nakon reprezentativne pauze.

U redovima Cibosa najbolji su bili Danko Branković (4sk) i Amar Gegić (5sk) svaki sa 14 poena, pridružio im se Nathan Reuvers (7sk) sa 12, te Mateo Drežnjak (2sk, 2as) sa 11 ubačaja.

Trener Vladimir Jovanović je izjavio slijedeće: “Čestitiam FMP-u na pobjedi, imali su više svježine i koncentracije. Naš loš šuterski dan, i trice i bacanja, su nas koštali. Obrana je bila dobra, ali napadački smo danas zakazali. Neke ideje smo imali, pokušavali ispravno, ali jednostavno danas nije išlo.”

Trener gostiju Nenad Stefanović nakon utakmice: “Čestitam svojim igračima na jako važnoj pobjedi. Uvijek nam je drago igrati u ovoj dvorani, utakmica nije baš bila lijepa za oči. Mislim da su svi već mislima na reprezentativnoj pauzi i da je to uzelo danak. Jako smo loše odigrali prvo poluvrijeme, dok je u drugom bilo skroz obrnuto. Ciboni želim sve najbolje u nastavku sezone kao i treneru Jovanoviću.”

#HejaHejaCibosi